Koření z babiččiny zahrádky /
Koření je nezbytnou součástí pokrmu, zvýrazňuje a harmonizuje chutě, dodává mu neodolatelnou vůni a podporuje chuť k jídlu. Ke kořenění se využívají různé části rostlin, a to jak listy nebo květy, tak kořínky či oddenky, dokonce i kůra a často celé plody nebo jen semínka. V současném světě, plném sh...
Hlavní autor: | Trnková, Klára, 1949- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Studio trnka, s.r.o.,
2021
|
Vydání: | 1. vydání |
Edice: |
Edice naší babičky
|
Témata: | |
Konspekt: | 635 615.8 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Křída
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
317100483274 | 483274 | VF 63 | (neuvedeno) | Dostupné |