Koření z babiččiny zahrádky /

Koření je nezbytnou součástí pokrmu, zvýrazňuje a harmonizuje chutě, dodává mu neodolatelnou vůni a podporuje chuť k jídlu. Ke kořenění se využívají různé části rostlin, a to jak listy nebo květy, tak kořínky či oddenky, dokonce i kůra a často celé plody nebo jen semínka. V současném světě, plném sh...

Celý popis

Hlavní autor: Trnková, Klára, 1949-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Studio trnka, s.r.o., 2021
Vydání: 1. vydání
Edice: Edice naší babičky
Témata:
Konspekt: 635
615.8
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Křída

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
317100483274 483274 VF 63 (neuvedeno) Dostupné